Met bedrukte bedrijfskleding til jij jouw bedrijfspromotie naar een hoger level!

Blog Met bedrukte bedrijfskleding til jij jouw bedrijfspromotie naar een hoger level!

Met bedrukte bedrijfskleding til jij jouw bedrijfspromotie naar een hoger level!

Het bedrukken van kleding is een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. We zien daarom ook steeds meer bedrijven die hun kleding bedrukken. Kleding bedrukken kan je laten doen bij Drukwerkconcurrent.nl. Waarom? Dat lees je in dit blog!

Duurzaam

Bij DrukwerkConcurrent kan je allerlei verschillende soorten bedrijfskleding laten bedrukken. Van veiligheidsvesten tot aan werkoveralls: het is allemaal mogelijk. Alle kleding die DrukwerkConcurrent laat bedrukken is duurzaam en van hoge kwaliteit. Geen geklaag meer van jouw personeel over dat de overall niet lekker zit, of dat de polo na twee keer wassen van kleur veranderd. Met de bedrukte kleding van DrukwerkConcurrent zorg jij ervoor dat je bijdraagt aan de positieve naamsbekendheid van jouw bedrijf!

Bestemd tegen alle weersomstandigheden

Het is algemeen bekend dat we leven in een koud kikkerlandje. Het kan hier in Nederland soms erg koud worden of je kan worden overspoeld door een enorme hoosbui. Daarom kan je bij DrukwerkConcurrent verschillende soorten bedrijfskleding laten drukken die bestemd is tegen allerlei verschillende soorten weersomstandigheden. Hierdoor heb je geen last meer van werknemers die klagen over een natte onderbroek en kunnen zij lekker onbezorgd bezig met het beroep waar zij zo van houden!

Voordelen van bedrukte bedrijfskleding

Al jouw werknemers zijn gemakkelijk te spotten. Wanneer iedere werknemer bedrijfskleding zal dragen leidt dit tot eenheid binnen de groep en zien omstanders meteen voor welk bedrijf men aan het werk is. Misschien doen jullie je werk wel zo goed, dat een omstander van plan is om jullie in te huren! Door bedrukte bedrijfskleding is jouw merknaam meteen bekend. Is je personeel onderweg naar huis op bijvoorbeeld de fiets? Zorg er dan voor dat ze de bedrijfskleding pas uittrekken wanneer ze thuis zijn. Mochten jouw werknemers met bedrijfskleding aan op de fiets worden gespot, heb jij weer gratis promotie!

DrukwerkConcurrent

Door de komst van computers en kleurenprinters is afdrukken in kleur voor bijna  elk bedrijf beschikbaar. Maar als het echt mooi moet zijn op speciale materialen, of als je een grote oplage nodig hebt, is het veel interessanter om het drukwerk uit te besteden aan een professionele drukker zoals DrukwerkConcurrent. Ben je benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op of neem een kijkje op hun website!

Recente berichten