Met deze tips koop jij de ideale bluetooth versterkers

Blog Met deze tips koop jij de ideale bluetooth versterkers

Bluetooth versterkers zijn een geweldige manier om het geluid van je telefoon of van een ander bluetooth-apparaat te versterken. Ze bieden een eenvoudige en handige manier om beter geluid te krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels en andere verbindingen. Ideaal wanneer je de speakers graag onderweg gebruikt of buiten. Het aanbod aan bluetooth speakers is echter enorm. Dat kan het lastig maken om er eentje te kopen. Je neigt er misschien naar om gewoon de goedkoopste te kopen, wat in sommige situaties ook voldoende zal zijn. Maar het is ook belangrijk om uit te zoeken waar het prijsverschil vandaan komt. Combineer dit met jouw wensen en je weet wat je van jouw speakers kunt verwachten.

Het vermogen

Er zijn een paar dingen waarop je moet letten bij de aanschaf van een bluetooth-versterker. Denk er bijvoorbeeld allereerst over na, hoeveel vermogen je nodig hebt. Als je alleen het geluid van je muziek wilt versterken, zou een kleine versterker al voldoende moeten zijn. Maar als je de versterker daarentegen wilt gaan gebruiken voor films en gamen, heb je iets meer vermogen nodig. Een belangrijke vuistregel is hier dat het vermogen van je versterker hoger moet zijn dan die van je versterker.

Grootte van de versterker

Kijk vervolgens naar de grootte van de versterker. Sommige versterkers zijn erg klein en kunnen gemakkelijk worden meegenomen, terwijl andere groter zijn en meer ruimte nodig hebben. Bedenk waar je de versterker voor wilt gaan gebruiken en hoe makkelijk hij dus te vervoeren moet zijn. Gebruik je hem vooral binnenshuis, kan een grotere versterker geen kwaad. Maar wanneer je hem veel meeneemt, bijvoorbeeld naar een park, op vakantie of naar vrienden, is een wat handzamere versterker een stuk handiger.

De prijs

Natuurlijk moet je ook over de prijs nadenken. Want hoeveel is de versterker jou waard? De bluetooth-versterkers variëren in prijs van ongeveer € 30 euro tot meer dan € 200 euro. Als je alleen een kleine versterker voor muziek nodig hebt, die ook niet zoveel vermogen hoeft te hebben, kun je waarschijnlijk onder de € 100 euro een eind komen. Maar hoe meer je van de bluetooth-versterker verwacht, hoe dieper je in de buidel moet tasten.

Waar kopen?

Je kunt eens naar de Maxtotaal bluetooth versterkers kijken. Zij hebben een groot aanbod met verschillende soorten versterkers. Onderzoek goed wat je van de versterker verwacht en bepaal op basis daarvan je budget en welke uitvoering je graag wilt. 

Recente berichten