Verschillende hottubs

Blog Verschillende hottubs

Een hottub is een verwarmd bad voor in jouw tuin. De hottubs zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Hieronder bespreken we een drietal verschillende soorten hottubs. Elke hottub heeft haar iedere uniek kenmerk. Lees hier meer over de verschillen van de hottubs en ontdek welke hottub bij jou past.

Hottub met houtkachel

Deze hottub is binnen ongeveer twee uur opgewarmd. Je kunt dus spontaan gebruikmaken van de hottub en hoeft hier niet al teveel tijd voor in te plannen. In het warme water worden 90% van jouw spieren volledig ontspannen. Het warme water zorgt voor minder stress en angst naar een drukke dag. Het advies is om met een lichte houtsoort te gaan stoken. Het hout brandt namelijk langzaam en geeft veel warmte af, voor een heerlijk warme hottub. De houtkachel brengt weinig stroomkosten met zich mee.

Elektrische hottub

Heb jij geen zin om na een lange werkdag nog een vuurtje te moeten stoken? Kies er dan voor om de hot tub op te warmen door middel van een elektrische verwarming. Balboa is één van de systemen die direct aan de hottub wordt gemonteerd. Het is een uitermate kwalitatief merk afkomstig uit Amerika. Het element kan aan blijven staan, zodat je op ieder gewenst moment gebruik kunt maken van de hottub; je hoeft nooit meer te wachten op het opwarmen!

Hottub met bubbels

Wil jij een hottub in een luxe variant? Kies dan voor de traditionele hottub met bubbels. De hottub met bubbels is een bubbelbad voor buiten in de tuin. De bubbels kunnen bij de elektrische hottub en de hottub met houtkachel worden ingebouwd. De bubbels blazen een nieuw leven in de hottub. Laat je heerlijk masseren door de bubbels in het bubbelbad en breng de spa ervaring naar jouw tuin.

Hottub kopen?

Wil jij graag een hot tub kopen? Neem dan een kijkje tussen de hottubs en ontdek jouw favoriete hottub online bij Welvaere. Kom vrijblijvend langs in het experience centre en beleef het spa gevoel. Heb je nog vragen? Stel ze gerust en wij staan voor jou klaar!

Recente berichten